-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dagboek van zes vrienden tijdens hun lobby voor Putten 2029 in Turijn

Dag 8: Donderdag 23 februari


De laatste dag in Turijn is aangebroken. We zin allemaal toch redelijk bij de tijd en om 10.30 uur zitten we geknipt en geschoren aan het ontbijt. Als dank voor de mooi en gastvrije tijd delen we twee Putten jacks uit aan Marcelo en Kapo di Gazza. Ze zijn er erg vervuld van. Mooi stel daar op die camping.

Op weg
We rijden nog even via hartje centrum Turijn. Shoppen wat voor het thuisfront, halen nog lekkere ham en kaas en dat was um. Richting Frejustunnel. Het is rustig onderweg in de camper. Iedereen heeft zo zijn eigen herinneringen en topmomenten.

Radio 538
Onderweg worden we gebeld door de redactie van Ruud de Wild.nl Zij willen graag een interview live op de radio. Da's prima, maar we zitten al in de camper. Ergens halverwege Frankrijk stoppen we daarom iets voor 18.00 uur op een parkeerplaats. Even later belt Ruud. Wij horen alleen de antwoorden van Bas op de vragen van Ruud. Het klinkt errug vaag en dat blijkt het ook te zijn. Als het interview is afgelopen stromen de SMS'jes binnen. 'Wat een lul is die Ruud' is de meeste voorkomende. Hij schijnt Bas en ons verhaal aardig voor paal te hebben willen zetten. Heel knap Ruud!

Formule 1
Er gaan stemmen op om die avond toch maar in een hotel door te brengen. We eten wat langs de snelweg en duiken een onbemand Formule 1 hotel in. Kale bedoening, maar wel lekker bedden. Prima te doen in onze toestand.