-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dagboek van zes vrienden tijdens hun lobby voor Putten 2029 in Turijn

Dag 9: Vrijdag 24 februari

We willen maar een ding: naar huis. Onderweg doet Rutger nog verwoede pogingen om een huis te kopen. Dat blijkt later gelukt te zijn, maar zorgt wel voor de nodige telefonische stress en aankooptaktieken. In België stoppen we voor een 'stickertrekactie'. Alle Puttense stickers moeten van de camper af. Dat is niet zo ff gedaan, ze zitten goed vast na negen dagen!

Borg
We leveren de camper in. De borg krijgen we niet terug. De eigenaar wil eerst de boel goed inspecteren. Daar krijgen we niet echt een gelukkig gevoel bij. Terecht blijkt later, de lieve somma van euro 400,00 wordt ingehouden vanwege diverse ongemakken. Ook ongemak: op de kilometerteller van Bas blijkt 20 km meer te staan, dan toen hij de auto achterliet bij onze campervriend. Effe cruisen zekers.

SBS6
We crossen snel naar Meeteren voor een blik op de SBS-reportage. Half NL heeft ons gezien, maar zelf zijn we zeer benieuwd. Het overtreft onze gekleurde mening over SBS6. We zijn zeer content met de opnamen, fraai gedaan.

Het is mooi geweest. Turijn 2006 was inmens en zeer indrukwekkend. We beseffen zeker niet wat ons is overkomen en wat het voor impact heeft gehad in Putten en omstreken. Voor ons was het allemaal een groot avontuur en een geslaagde grap. We zijn weer thuis. Waar gaan we over vijf jaar heen?